SRA Bolsward B.V.

SRA Bolsward B.V. is een Metaalbedrijf gelegen aan De Marne 27-A in Bolsward.

Meer informatie over SRA Bolsward B.V. in Bolsward

SRA Bolsward is een specialist in het bewerken van roestvast staal en is al meer dan 15 jaar actief in deze branche. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten op het gebied van metaalbewerking en engineering. Ze hebben een modern machinepark waarmee ze producten zoals tanks, apparaten, machines en leidingsystemen kunnen vervaardigen. SRA Bolsward is opgericht in 1999 en sinds 2004 gevestigd op een ruimere locatie. De oprichters, Jan Hoekstra en Klaas de Vries, zijn ook werkzaam binnen het bedrijf. Ze hebben een uitgebreid klantenbestand en kunnen op verzoek een referentielijst verstrekken. Het bedrijf heeft een bedrijfshal van 50x20 meter met een hoogte van 8 meter, wat hen in staat stelt om producten van verschillende afmetingen te vervaardigen. SRA Bolsward is uw partner voor duurzame oplossingen op het gebied van machine- en apparatenbouw.

Wil je weten wat SRA Bolsward B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SRA Bolsward B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SRA Bolsward B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SRA Bolsward B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar SRA Bolsward B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SRA Bolsward B.V.

Bezoekers bekeken ook