Sporthart Bolsward presenteert plannen in stadhuis

Zaterdag 1 oktober worden de plannen gepresenteerd van Sporthart Bolsward.

Met als doel:”Kijken hoe sportend Bolsward zich kan versterken zodat de sportmogelijkheden worden veiliggesteld, verbeterd en uitgebreid”, gingen in het voorjaar van 2014 gingen vijf sportieve en bestuurlijke Bolswarders van start.

Door sporters en verenigingen/clubs bij elkaar te brengen wordt er gezocht naar betere samenwerking, financieel gezondere verenigingen/ clubs én betere sportaccommodaties. Hier werden ed afgelopen jaren verschillende bijeenkomsten gehouden en werd gesproken over de verschillende wensen van de sportverenigingen.

Het afgelopen jaar hebben verschillende Bolswarders input gegeven aan verschillende werkgroepen die waren samengesteld vanuit Sporthart.

Met al dat materiaal is een laatste werkgroep aan de slag gegaan, de groep die zich bezig houdt met de eerste schets aan de slag gegaan.

Op zaterdag 1 oktober wordt in het Stadhuis, tijdens de presentatie van Platform Bolsward, een allereerste schets gepresenteerd. Deze schets is nog maar een begin maar geeft ongetwijfeld aanleiding voor discussie. Bij die discussie wil Sporthart Bolsward u graag betrekken.

U bent dus op 1 oktober welkom om naar het stadhuis te komen om 16.00 uur. De inloop is vanaf 15.30 uur.

Eigen foto: De schets nu nog in nevelen gehuld maar vanaf zaterdag  kristalhelder

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.