Sporthart Bolsward klopt als nooit te voren (video)

Sporthart Bolsward is een groep van vijf sportieve en bestuurlijke Bolswarders die in het voorjaar van 2014 van start ging.

Met als doel:”Kijken hoe sportend Bolsward zich kan versterken zodat de sportmogelijkheden worden veiliggesteld, verbeterd en uitgebreid”.Door sporters en verenigingen/clubs bij elkaar te brengen wordt er gezocht naar betere samenwerking, financieel gezondere verenigingen/ clubs én betere sportaccommodaties.

Een van de groepen die meedoet in Sporthart Bolsward is Talant, één van hun clienten is inmiddels werkzaam op sportpark het Bolwerk. Samen met een vrijwilliger van sc Bolsward zorgt hij op de vrijdagmiddag ervoor dat het groen wordt bijgehouden op het gehele sportpark.

23 september is de aftrap van het project “Sportpark 2030, ontstaan uit de vraag van wethouder Durk stoker. Hij vroeg op één van de bijeenkomsten om mensen die mee willen praten over de toekomst van het sporten in Bolsward.

28 oktober kunnen alle geïnteresseerden horen hoe de vorderingen zijn met dit project. Dit zal plaatsvinden het clubgebouw van korfbalvereniging Westergo.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.