Sporthal De Middelzee in een "nieuw jasje"

In de loop van volgende week zullen de laatste werkzaamheden aan sporthal de Middelzee worden afgerond. De karakteristieke groene kleur van sporthal  is inmiddels verdwenen.

De kleur moest wijken omdat de oude verflaag asbest dragend was. Vandaar dat er nieuwe beplating geplaatst werd. Daarnaast werd ook de dakbedekking vernieuwd, die verving de dakbedekking die 38 jaar geleden werd geplaatst.Toen kreeg Bolsward zijn sporthal waarschijnlijk één van de drukst bezette hallen in de regio is. Van acht uur ‘s morgens tot elf uur in de avond zijn er activiteiten in de hal. Zo vullen drie basisscholen,het speciaal onderwijs, het Marne college en in de avond de verschillende sportverenigingen de agenda. De hal wordt beheert door wee personen, zij zorgen ervoor dat alles in en rondom de sporthal in orde zijn.

Eerder dit jaar werd er in de sporthal druk gewerkt, zo werd er een grotere scheidsrechterskleedkamer gemaakt, de kleedruimtes en douche werden opnieuw betegeld en in de douches werd er een automatische legionella spoelsysteem aangelegd. De oude scheidsrechtersruimte werden gedeeltelijk bij de toiletgroepen in de centrale hal betrokken en er kwam een nieuwe gehandicapten toilet.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.