Sportclub F en F (Karate - Bolsward)

Sportclub F en F (Karate - Bolsward) is een Karateschool gelegen aan Gymzaal Sint Maartenschool, Plein 1455 1 in Bolsward.

Meer informatie over Sportclub F en F (Karate - Bolsward) in Bolsward

In 1991 begon Stichting Activity Foundation samen met Sportclub F en F met het organiseren van een karate trainingskamp op Ameland. Door de coronapandemie kon het kamp de afgelopen 3 jaar niet plaatsvinden, maar dit jaar was het eindelijk weer mogelijk. Daarnaast wordt er een introductiecursus Taiji georganiseerd en vindt het Health & Happiness Congress plaats. Verder deden bijna 80 kandidaten examen voor karate en worden er verschillende evenementen georganiseerd door F en F The Inner Way, zoals een Reiki Oefendag en een Black Belt Training.

Wil je weten wat Sportclub F en F (Karate - Bolsward) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub F en F (Karate - Bolsward) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub F en F (Karate - Bolsward)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub F en F (Karate - Bolsward) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sportclub F en F (Karate - Bolsward) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub F en F (Karate – Bolsward)

Bezoekers bekeken ook