Sportadviescafé met Henk de Jong hoofdtrainer De Graafschap

Leden werven en behouden, vrijwilligers en financiën, een aantal verschillende thema’s waar een sportvereniging dagelijks mee te maken heeft.  Tijdens het sportadviescafé op 6 april kunnen verenigingen workshops volgen en in gesprek met elkaar.

 

Inspirerende opening door Henk de Jong, trainer van De Graafschap.

De enthousiaste De Graafschap-trainer vertelt over zijn ervaringen tijdens zijn carrière, die voor een groot deel bij sportverenigingen heeft plaatsgevonden. Erg leerzaam voor bestuurders en trainers, maar voornamelijk ook leuk om mee te maken. Daarna is er keuze uit drie workshops. waaronder de workshop over de succesmethode Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd. Ruim 700 verenigingen in Nederland deden tot nu toe mee aan de methode. Alle verenigingen behaalden de gewenste aantal vrijwilligers, de meesten zelfs meer. De andere twee workshops richting zich op een andere belangrijke uitdagingen, zoals het beheren van de financiële inkomsten en uitgaven.

 

Waar: Hamilton Bright Bar, Wagenmakersstraat 1 in Sneek
Wanneer: donderdagavond 6 april

Hoe laat: van 19:15 – 21:30 uur

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over de workshops, het programma en aanmelden kijk op sport.sudwestfryslan.nl. Om de kwaliteit te waarborgen is een maximum aantal deelnemers gesteld aan deze avond. Dus wacht niet te lang met aanmelden.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *