Sportadviescafé met Henk de Jong hoofdtrainer De Graafschap

Leden werven en behouden, vrijwilligers en financiën, een aantal verschillende thema’s waar een sportvereniging dagelijks mee te maken heeft.  Tijdens het sportadviescafé op 6 april kunnen verenigingen workshops volgen en in gesprek met elkaar.

 

Inspirerende opening door Henk de Jong, trainer van De Graafschap.

De enthousiaste De Graafschap-trainer vertelt over zijn ervaringen tijdens zijn carrière, die voor een groot deel bij sportverenigingen heeft plaatsgevonden. Erg leerzaam voor bestuurders en trainers, maar voornamelijk ook leuk om mee te maken. Daarna is er keuze uit drie workshops. waaronder de workshop over de succesmethode Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd. Ruim 700 verenigingen in Nederland deden tot nu toe mee aan de methode. Alle verenigingen behaalden de gewenste aantal vrijwilligers, de meesten zelfs meer. De andere twee workshops richting zich op een andere belangrijke uitdagingen, zoals het beheren van de financiële inkomsten en uitgaven.

 

Waar: Hamilton Bright Bar, Wagenmakersstraat 1 in Sneek
Wanneer: donderdagavond 6 april

Hoe laat: van 19:15 – 21:30 uur

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over de workshops, het programma en aanmelden kijk op sport.sudwestfryslan.nl. Om de kwaliteit te waarborgen is een maximum aantal deelnemers gesteld aan deze avond. Dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.