Sportadvies café ‘Sportvereniging van de toekomst’ Beweegt uw sportvereniging mee?

 

Na het grote succes van vorig jaren organiseren de Buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest-Fryslân en gemeente Littenseradiel het Sportadviescafé, ‘Sportvereniging van de toekomst’.

De centrale vraag tijdens deze avond is: Past de traditionele sportvereniging nog bij de samenleving van nu?

 

Waar:St. Maartenschool, Plein 1445, 8701 EW Bolsward

Wanneer:maandagavond 7 november 2016

Hoe laat:van 19:15 – 21:30 uur

 

Inspirerende lezing door Ewald van Kouwen

De sportvereniging anno nu past niet meer bij de hedendaagse samenleving. Chronisch vrijwilligerstekort, incidenten met sporters en ouders, twee derde van de jeugd die afhaakt.

 

Dat betekent dat we de sportvereniging opnieuw moeten uitvinden! En moeten we dan ‘back’ naar hoe het vroeger was, toen de club zoals we die nu kennen bedacht was? Of erkennen we dat onze maatschappij veranderd is en we dus ‘forward’ moeten, naar een sportvereniging van de toekomst? En moeten we dan wachten op de ‘hoge heren’? Of kunnen we daar gewoon vandaag al mee beginnen?

Deze lezing wordt gevolgd door een viertal interessante workshops om hiermee aan de slag te gaan.

Meer informatie

Voor meer informatie over de workshops, het programma en het aanmelden kijk op www.gemeentesudwestfryslan.nl en zoek op ‘sportadviescafé’. Om de kwaliteit te waarborgen is een maximum aantal deelnemers gesteld aan deze avond. Dus wacht niet te lang met aanmelden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.