SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer

SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer is een Sportwinkel gelegen aan Dijkstraat 7-11 in Bolsward.

Meer informatie over SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer in Bolsward

Sporthuis A.P. van der Feer uit Bolsward is al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van sport. Ze bieden een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires, met professioneel advies en goede service. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in wintersport, met verhuur en verkoop van ski's, snowboards en meer. Ze hebben ook een eigen bedrukafdeling voor het bedrukken van sporttenues en tassen. Daarnaast hebben ze een sportprijzen afdeling en bieden ze services zoals tennisracket bespanning en voet- en bewegingsanalyse. Klanten kunnen ook producten online bestellen via de webshop, met snelle levering en betaling via iDeal.

Wil je weten wat SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar SPORT 2000 - Sporthuis A.P. van der Feer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPORT 2000 – Sporthuis A.P. van der Feer

Bezoekers bekeken ook