Spookrijder veroorzaakt ongeval op Westergoawei

WOMMELS – Een spookrijder heeft vanochtend rond half acht een ongeval veroorzaakt op de Westergoawei. Drie auto’s raakten hierbij beschadigd.

Een automobilist reed ter hoogte van het kruispunt bij Wommels op de verkeerde weghelft en botste hier op drie auto’s. De spookrijder is vervolgens doorgereden. De inzittenden van de drie beschadigde voertuigen raakten niet gewond. Bergingsbedrijf Sypersma heeft de auto’s geborgen.

De politie is op zoek naar de veroorzaker en getuigen van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was het donker, waardoor nog geen kenmerken van het voertuig bekend zijn. Toch roept de politie op mensen zich te melden die iets gezien hebben. Dit kan onder 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (Foto: Hendrik Jellema)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.