Sponsorfietstocht voor de Hartstichting

In de nacht van 29 september 2013 stond het hart stil van de Bolswarder Jappie de Boer en na een succesvolle reanimatie volgde een onzekere tijd op de Intensive Care.

Een operatie volgde en De Boer kreeg 5 omleidingen en een ICD. Sport maakte een belangrijk onderdeel van het leven van De Boer uit. En daarom wil hij de energie die zijn omgeving tijdens zijn ziek zijn in hem heeft gestoken teruggeven. Dit wil hij doen door middel van een sponsor fietstocht. Waarvan de volledige opbrengst wordt geschonken aan de Hartstichting.

Op zaterdag 20 juni 2015 fiets hij anaf de Dom in Utrecht (startstad van de Tour ’15) naar zijn woonadres in Bolsward, 200 kilometer in totaal.

U kunt hem helpen door een sponsorbedrag over te maken via de website www.justgiving.nl/jappiefietst

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.