Sponsorfietstocht levert mooi bedrag op voor de Hartstichting

De Bolswarder Jappie de Boer die eerder dit jaar nog een sponsorfietstocht voor de Hartstichting organiseerde samen met rijwielhandel De Kroon, heeft zaterdag wederom een mooi bedrag bij elkaar gefietst.

Op 10 mei reden zo’n 100 fietsers en steppers een ronde van 75v km door Friesland, nu fietste De Boer alleen een route van ruim 200 km, van Utrecht naar Bolsward.

Ook nu liet hij zich sponsoren en haalde ruim €2600.- op  voor de Hartstichting. Zaterdagavond werd hij om 18.30 uur feestelijk onthaald door familie, vrienden en buurtgenoten.

De Boer weet als geen ander hoe belangrijk het werk van de Hartstichting is. In september 2013 had hij zelf een hartstilstand en dankzij snel ingrijpen van hulpverleners en een lang revalidatieproces gaat het goed met hem. Vandaar dat hij graag de sportieve uitdaging aangaat om daarmee het werk van de Hartstichting onder de aandacht te brengen.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.