Spetterende dansvoorstelling uitgevoerd door GV-Hanzestad

BOLSWARD – Afgelopen zaterdag 11 juni 2022 bracht GV-Hanzestad na ruim twee jaar weer een spetterende dansvoorstelling. Deze voorstelling was tevens het afscheid van juf Stephanie.

Ruim 10 jaar geleden begon Stephanie Zijlstra (31), toen net afgestudeerd aan het CIOS te Heerenveen, les te geven bij GV-Hanzestad. Stephanie was geen onbekende van de vereniging want ze danste zelf al jaren bij GV-Hanzestad. Grote stappen heeft zij met haar dansgroepen gemaakt. Voorstellingen in de Harmonie, optredens tijdens de Bolswarder feesten en zijn er vele prijzen gewonnen met danswedstrijden.

Na 10 dienstjaren, is het tijd voor haar om te stoppen met lesgeven bij de vereniging. Stephanie en Bas verwachten binnenkort hun eerste kindje en daarom maakt ze tijd vrij voor haar toekomstige gezin.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.