Spelers gezocht voor theatrale wandeling!

Op 30 september vindt er in Bolsward een uniek concert plaats met de titel ‘Skaad oer it Waad’. Een compositie die geïnspireerd is op de nacht.

‘Skaad oer it Waad’ brengt je in een andere wereld, waardoor je als publiek los komt van de muziek en de geheimen van de nacht. Dit concert vind plaats in de Broerekerk.

Voorafgaand aan het concert kunnen de bezoekers een theatrale wandeling meemaken. Tijdens de wandeling zullen elementen uit het muziekstuk, in theatrale beelden, het publiek alvast in de stemming brengen. De wandeling voert langs een paar mooie stukjes in het centrum van Bolsward.

Kirsten Dijk, theatermaker en sinds vorig jaar woonachtig in het Patershuis in Bolsward, heeft de ideeën voor deze wandeling uitgewerkt en er een aantal abstracte scènes voor bedacht. Nu zijn we op zoek naar spelers die deze theatrale wandeling willen uitvoeren. Het gaat om kleine scènes die we van te voren een keer repeteren.

Ben jij beschikbaar op maandag 25 september voor een repetitie in het Patershuis, tussen 19.00 en 22.00 uur en op zaterdag 30 september voor de voorbereiding en uitvoering van de wandeling tussen 16.00 uur en 22.00 uur? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. We maken er een mooie wandeling van met jouw hulp en natuurlijk zullen we het als groep ook gezellig maken, met op zaterdag een simpele maaltijd vooraf aan de wandeling. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft geen ervaren speler te zijn. Wel hopen we op veel enthousiasme en dezebijzondere ervaring zal je vast nog even bij blijven.

Op de flyer die we hebben bijgevoegd, vind je nog wat meer informatie over het project. Als je het leuk vindt kun je deze uitprinten en voor het raam hangen zodat we meteen wat meer promotie kunnen maken.

Heb je interesse om mee te doen of wil je meer informatie?Mail dan even naar dit adres. Of bel Kirsten Dijk

06-55134390

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.