Spektakel ,De Verbroedering’ in de Broerekerk te Bolsward

Bolsward  –  Op zaterdag 16 december, in opvolging van vorig jaar, in de Broerekerk te Bolsward opnieuw het muzikaal Kerstspektakel plaats. Het project wordt uitgevoerd door een collectief onder de naam ‘De Verbroedering’.

Collectief

Het project, een initiatief van Theatergroep MeM, heeft dit jaar een aantal bekende en nieuwe meewerkende muzikanten: behalve MeM werken ook popkoor Majelkoor, een blazersensemble van CMV Oranje uit Bolsward, accordeonist Kees Sytema uit Dronrijp en zangeres Mickey Adema mee aan het muzikale project.

Programma

Het gevarieerde programma bestaat onder andere uit christmas carols, eigen werk, covers van popliedjes en ballads die op eigen wijze ten gehore worden gebracht. De voorbereidingen zijn in volle gang en in vergevorderd stadium.

Het Kerstspektakel vindt plaats tussen 16.30 en 18.00 uur, toegang is gratis.

 

Foto doorJacobus.nl

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.