Speelgoedbank Sneek ruimt op

Speelgoedbank Sneek ruimt op en organiseert op 10 september 2016 van 10:00 tot 15:00 uur een uitverkoop en najaarsopruiming.

Tijdens deze dag kan er mooi en gebruikt speeelgoed gekocht worden tijdens de uitverkoop tegen kleine prijsjes en voor een goed doel.
Er is een ruime keus aan boeken, prachtig speelgoed voor jongens en meisjes, verkleedspullen, knutselspullen en knuffels.

Onze najaarsopruiming vindt plaats in het gebouw van de speelgoedbank op Top 2 A op industrieterrein Houkesloot.
Komt allen en steun ons goede doel en zorg ervoor dat de Speelgoedbank in Sneek kan blijven bestaan.

Er wordt allerlei speelgoed aangeboden tegen kleine prijzen. Tevens zijn er diverse activiteiten voor de kinderen en kan er informatie ingewonnen worden over de stichting, wat we zoal doen en een mogelijkheid om een rondleiding te volgen door het pand om alle kanten van ons werk te bekijken.

Heeft U nog overtollig speelgoed thuis ? Zelfs dit kan ingeleverd worden op deze dag.

http://speelgoedbankfriesland.nl/najaarsopruiming-speelgoed-sneek/

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.