Speeddaten in Modelspoor Museum Sneek

Voor de ambitieuze plannen van Het Nationaal Modelspoor Museum in Sneek zijn veel nieuwe vrijwilligers nodig.

Van rondleiders tot receptionisten en van bouwers tot reparateurs. Maar ook mensen die willen meedenken aan de arrangementen, educatieve programma’s en promotionele activiteiten. Op 10 en 11 februari is het museum ’s avonds open van 19:30 – 21:30 uur.

Geïnteresseerden kunnen steeds 10 minuten praten met een vrijwilliger naar keuze van één van de groepen. Zo kan men een goed inzicht krijgen van het reilen en zijlen van een museum dat het moet hebben van enthousiaste vrijwilligers. En om het half uur zijn er rondleidingen achter de schermen. Zo krijgen geïnteresseerde vrijwilligers een exclusief kijkje in een uniek museum dat al 32 jaar groot is in kleine treinen. Alle bestaande vacatures zijn ook te zien op treinenmuseum.nl bij het kopje vacatures. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein.

Fotobijschrift: Vrijwilligers zoeken collega’s (foto Henk Bootsma)

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.