Speciale JOO ly-dag bij Optiek Peter in Bolsward

Bij Bolswards leukste opticien is zaterdag 24 september een speciale Lady’s Day van het Franse modemerk JOO ly. Bij aankoop van een bril van dit modieuze merk maakt de klant kans op een unieke, hippe fiets!

Op deze speciale dag wordt bij Optiek Peter de gehele collectie van JOO ly geshowd en kan men op z’n gemak alle monturen bekijken en passen. Eigenaar Peter Spoelstra voert dit merk al sinds de opening van zijn optiekzaak in 2014 en het blijkt zeer in de smaak te vallen in Bolsward en omgeving.

,,Het is ondoenlijk om de gehele collectie op voorraad te hebben en daarom hebben we samen met de vertegenwoordiger van JOO ly deze dag bedacht om toch een keer de complete collectie te kunnen laten zien in alle leverbare kleuren”, aldus Peter.

Natuurlijk hoort bij zo’n dag ook een speciale actie. Dat is in dit geval een unieke fiets, die wordt verloot onder de klanten. Ook wordt deze dag behalve het gebruikelijke kopje koffie ook iets lekkers geserveerd in de winkel. Kortom, Optiek Peter à la France op zaterdag 24 september. Nieuwsgierig? Kijk alvast op www.optiekpeter.nl.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *