Spannende Rabo Ronde van Bolsward (foto album)

De Rabo Ronde van Bolsward werd een mooie editie met vele aanvallen en een kopgroep van negen man die uiteindelijk overbleef.

 

Die kopgroep wist uiteindelijk het peleton op een ronde achterstand te rijden waardoor de laatste 7 rondes de kopgroep overbleef en mocht uitmaken wie de winnaar zou worden. Drie rondes voor het einde werd wel duidelijk dat dit Koos Jeroen Kers of Teake-Piet van der Werf zou worden. Zij waren uit de kopgroep ontsnapt en hadden voldoende voorsprong om de overgebleven zeven man voor te blijven.

Maar een eindsprint werd het niet echt Kers uit Amstelveen wist Van der Werf op zo’n 200 meter voor de streep al los te rijden en kon in alle rust met de handen omhoog als eerste over de streep komen. De sprint van de kopgroep werd uiteindelijk gewonnen door Jan Bos uit Niewehorne.

Fotoalbum

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.