Spaar mee voor de jeugd van Badminton Club Bolsward

Badminton Bolsward doet mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie en is daar heel blij mee. Voorzitter Ruben Ouderkerken: “Ondanks Covid-19 hebben we afgelopen seizoenen ons jeugdledenaantal zien groeien. Hartstikke mooi! Het is nu aan ons om ervoor te zorgen dat alle jeugdleden het maximale uit de trainingen kunnen halen.”

Om dit te bereiken wil BCB graag attributen en rackets aanschaffen, om zo de jeugdleden een leuke, afwisselende en uitdagende training te kunnen bieden. Het is de bedoeling dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsoractie te realiseren.

Ouderkerken moedigt daarom iedereen aan om de Jeugdsponsormunten te sparen en de munten in de BCB-koker te doen bij Poiesz in Bolsward.

“Hoe meer jeugdsponsormunten in onze koker worden gestopt, hoe hoger het sponsorbedrag is dat aan het einde van de actie door Poiesz Supermarkten aan ons wordt uitgekeerd. En dat bedrag komt ten goede aan onze jeugdspelers.”

Jeugdsponsormunten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.