SP SWF gaat de verkiezingen in met "Voor Elkaar, Voor Súdwest-Fryslân"

De SP-afdeling Súdwest-Fryslân gaat campagne voeren onder de leus “Voor Elkaar, Voor Súdwest-Fryslân”.

Dinsdagavond stelden de SP-leden het verkiezingsprogramma voor 22 november 2017 vast. Een eigen gemeentelijke thuiszorgorganisatie, een gemeentelijke woningvereniging die betaalbare huurwoningen gaan bouwen en schuldhulpverlening zonder winstoogmerk onder de verantwoordelijkheid van de gemeente zijn de belangrijkste speerpunten voor de SP.

SP-lijsttrekker FriedDidden: “Juist nu het economisch beter lijkt te gaan, moeten we investeren in mensen. Daarom organiseren we thuiszorg, voldoende betaalbare woningen en helpen mensen met het vinden van werk en het oplossen van schulden.” Volgens de socialisten is tweedeling tussen de inwoners van Súdwest-Fryslân schadelijk, omdatarmoede de toekomst van elke gemeenschap vernietigt.

“Het is nu de tijd dat onze gemeente solidariteit meeorganiseert om de dagelijkse uitdagingen van onze inwoners op te lossen”, aldus Didden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.