SP SPEELT GEEN VERSTOPPERTJE ROND VITALOO

Vanmiddag organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst over het zwembad Vitaloo in Bolsward. De bijeenkomst vindt plaats achter gesloten deuren en dat is de reden dat de SP fractie niet aanwezig zal zijn.

Fractievoorzitter Carla van der Hoek: “De gemeente heeft de mond vol van mooie woorden als ‘transparantie’ en ‘mei inoar’, maar puntje bij het paaltje moet er kennelijk in het geheim gesproken worden over het zwembad.”

De SP begrijpt de boosheid onder de Bolswarders over de gang van zaken. “Dit roept een beeld op van achterkamertjes en dat schaadt het vertrouwen van mensen. Wij vinden dat een slechte zaak. Daarom zal de SP vanmiddag niet naar de bijeenkomst gaan. Wij spelen geen verstoppertje.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.