SP Kamerlid steunt lokale afdeling bij campagne

Zaterdag 15 maart maken SP lijsttrekker Carla van de Hoek, SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen en enkele leden van het campagneteam een tour langs een aantal plaatsen in Súdwest-Fryslân.

 

Carla van de Hoek: “We zijn onze campagne begonnen op 15 februari en hebben toen met het campagneteam in één dag alle plaatsen in Súdwest-Fryslân bezocht en 100% sociaal verklaard. In de weken die daarop volgden hebben we ook in zo veel mogelijk plaatsen geflyerd en borden geplaatst of een dorp of stad met de SP kraam bezocht. Overal zijn we met enthousiasme ontvangen en dat gaf ons ontzettend veel energie. Energie om juist ná 19 maart te knokken voor een 100% sociale gemeente.

SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen is onze gast op deze dag. Jansen is woordvoerder wonen, energie en milieu, maar houdt zich ook bezig met het openbaar vervoer en heeft onlangs, samen met collega’s, een plan gepresenteerd over fietsen en wandelen in Nederland. Allemaal onderwerpen waar hij in Súdwest-Fryslân ook mee uit de voeten kan.” Het campagneteam is deze laatste zaterdag voor de verkiezingen uiteraard ook weer in onze gemeente op straat aanwezig.

Het programma is globaal:
10.30 Sneek, koffie drinken bij Cum Laude, grand café, waar koffie, thee of lunch wordt geserveerd door jongeren met een beperking
11.00 centrum Sneek, bezoek aan het campagneteam en uiteraard praten met mensen
12.00 centrum Bolsward, bezoek aan het campagneteam en in gesprek met Bolswarders
12.45 Makkum, in gesprek met Makkumers op straat
13.30 Hindeloopen, bezoek aan het schaatsmuseum
14.30 Koudum, praten met Koudumers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *