“Snuffelen” bij de sportvereniging

Deze weken organiseren sportverenigingen kennismakingsactiviteiten voor kinderen uit de gemeente, de sportsnuffelweek.

De Sportsnuffelweek is van 5 t/m 18 oktober. U bent van harte welkom om de sfeer te proeven bij één van de sportaanbieders.

Populaire sporten

Hieronder staan een aantal activiteiten welke, door veel interesse van kinderen, de moeite waard zijn om te bezoeken. Op www.sportpas.nl vindt u de actuele tijden.

Bolsward             Sportclub F&F Karate

Workum              SVW Gymnastiek & Jazzdans Jazz dance en Freerunning

Warns                  WSV Volleybal Cool Moves Volleybal

Koudum              Pitch & Putt Kennismaken met golf

Sneek                   White cats Honk & softball

 

De Sportsnuffelweek

De Sportsnuffelweek is voor alle basisschoolkinderen van de groepen 1 t/m 8. Dit project is voor kinderen een unieke kans om na schooltijdkennis te maken met verschillende sporten. Ze doen dan mee tijdens de regulieren trainingen van de verenigingen. De kinderen maken zo kennis met de trainers en kunnen de sfeer binnen de vereniging proeven. Dat kan de drempel verlagen om lid te worden van een sportvereniging.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.