Sneu verlies sc Bolsward (za) in en tegen Joure

Op een goed bespeelbaar veld heeft sc Bolsward de punten aan sc Joure gelaten. Lang leek het er op dat beide teams genoegen moesten nemen met een gelijk spel.

In de 15de min kwam Bolsward op voorsprong door een door de doelman van Joure verkeerd beoordeeld schot van Alexander Wiersma. Nog geen 10 minuten later was het Hayo Rijpkema die na een prima aanval met een afstand schot de gelijkmaker aantekende. In de ‘dying seconds’ van de wedstrijd kreeg het team dat deze middag het beste spel liet zien en in de eindfase vol voor de winst ging, de 3 punten cadeau door een eigen doelpunt van sc Bolsward.

Met nog 11 wedstrijden te gaan, een 13de plaats op de ranglijst, 4 punten verwijderd van minstens een nacompetitie plaats is het ‘vijf voor twaalf’ voor de mannen van sc Bolward zaterdag 1. Volgende week is Tonego de tegenstander op sportpark ‘Het Bolwerk’.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.