Snackbar De Tramhalte

Snackbar De Tramhalte is een Snackbar gelegen aan Snekerstraat 11a in Bolsward.

Meer informatie over Snackbar De Tramhalte in Bolsward

Snackbar De Tramhalte is een snackbar met een ruim assortiment aan snacks en specialiteiten zoals frikandel speciaal, Kapsalon en Tramburger. Ze zijn dagelijks geopend voor afhaal en hebben een terras waar je kunt eten. Er is geen zitgelegenheid binnen vanwege beperkte ruimte en de wens om voorzichtig te zijn met betrekking tot mogelijke Covid-besmettingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 11:30 tot 20:00 uur en van vrijdag tot en met zondag ook van 11:30 tot 20:00 uur. Bestellingen kunnen telefonisch worden geplaatst tot 15 minuten voor sluitingstijd. De snackbar heeft ook nieuwsberichten op hun website, zoals aangepaste openingstijden, dagacties en een vacature voor een baliemedewerker. Ze hebben ook een ruim terras waar je kunt genieten van hun specialiteiten.

Wil je weten wat Snackbar De Tramhalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar De Tramhalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar De Tramhalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar De Tramhalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Snackbar De Tramhalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar De Tramhalte

Bezoekers bekeken ook