Slotweekend Sc Bolsward mooie afsluiting van een geslaagd seizoen

Sc Bolsward heeft het eerste seizoen afgelopen weekend afgesloten met een zeer geslaagd slotweekend.

De fusieclub kan terugkijken op een zeer succesvol eerste jaar, waarin een stevige basis is gelegd voor de toekomst voor zowel het jeugd- als seniorenvoetbal in Bolsward.

Het slotweekend begon vrijdag met een sponsorloop voor de mini’s en de F- en E-pupillen. Onder prima weersomstandigheden werd er massaal aan de loop deelgenomen en dat leverde uiteindelijk het mooie bedrag van 1900 euro op. Dit bedrag zal worden geïnvesteerd in de verder ontwikkeling van het jeugdvoetbal in Bolsward.

Op zaterdag werd het grote Noorderlinge Jeugdvoetbaltoernooi gehouden voor mini-, en E- en F-pupillen. Met de spectaculaire overwinning van Oranje op Spanje nog in het achterhoofd werd het stralende toernooidag waaraan 61 teams in de verschillende categorieën deelnamen. De winst in de categorieën is gegaan naar: Sc Joure F7, vv Heerenveen F13, SWZ Boso Sneek F5, Sc Franeker F3, RES F1, Sc Bolsward ME1, Sc Joure E10, Sporting Krommenie E3, RES E3 en Kolping Boys E3.

Met de diverse kampioenschappen bij de zowel de jeugd- als de seniorenteams, het groeiende ledenaantal, de gezonde financiële basis en vooral de inzet van de vele tientallen vrijwilligers is eerste seizoen van fusieclubSc Bolsward meer dan geslaagd te noemen en wordt vol vertrouwen begonnen aan de voorbereidingen van het tweede seizoen.

Fotobijschrift: Van alle jeugdteams die deelnamen aan het Noorderlinge Jeugdvoetbaltoernooi is een mooie elftalfoto gemaakt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.