Slotconcert topafsluiting van de Heamieldagen (foto update)

Een spectaculaire vuurwerkshow maakte gisteravond een einde aan het slotconcert en de Heamieldagen van dit jaar.

3200 bezoekers genoten van The Cool Quest, Di-rect en The Dirty Daddy’s die er een gedenkwaarig slotconcert van maakten waarbij het publiek uit zijn dak ging.

Door technische problemen moest het optreden van Di-rect met twee nummers worden ingekort. Een technisch probleem maakte dat het onmogelijk was om verder te spelen. Maar volgens velen werd het door de slotband The Dirty Daddy’s meer dan goed gemaakt. Tijdens de laatste minuten van het optreden van de Dirty Daddy’s barste het vuurwerk los en dat zorgde ervoor dat het Heamielfeest knallend werd afgesloten.

De sleutels van de stadspoorten zijn weer in handen van de gemeente en Heakeninginne Mireille en haar hofdames zijn weer gewoon zichzelf en zullen de komende weken weer langzaam terugkomen op aarde met een geweldige herinnering aan Heamiel 2016.

Foto’s Vincent Visser.

 

Foto: The Dirty Daddies

Fotoalbum Ellemein Dijkstra

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.