Slapen op je werk door code rood

Bolsward – Voor sommige bedrijven en instellingen is code rood problematisch want daar waar sommige werkzaamheden noodzakelijk stil gelegd kunnen worden gaat het werk bij bijvoorbeeld de politie of in de gezondheidszorg gewoon door.

In woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp bleven daarom in de nacht van woensdag op donderdag een aantal personeelsleden slapen. Zij kwamen vanuit buiten Bolsward en planden deze noodzakelijke overnachting in na hun avonddienst en hadden intussen met andere collega’s gepland dat deze dag ook de dagdienst gingen draaien zodat die thuis konden blijven.

Voor Ria, Yvonne, Elly en Winnie betekende dat er geslapen werd op de bedden van de dagbehandeling  van Bloemkamp. Eerst werd voor de nachtrust een slaapmutsje genomen en vanmorgen stond voor de dames een lekker ontbijt klaar.

De collegialiteit was overigens groot deze dagen in de verschillende zorginstellingen in Bolsward. Zo stond personeel uit Bolsward klaar om de diensten over te nemen van collega’s die niet konden komen. Er werd soms zelfs “gewoon” een aantal uren extra gewerkt om de lege gaten op te vullen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.