Slagerij Anema V.O.F.

Slagerij Anema V.O.F. is een Slagerij gelegen aan Heeremastraat 10 in Bolsward.

Meer informatie over Slagerij Anema V.O.F. in Bolsward

Slagerij Anema is een ambachtelijke slagerij in Bolsward, opgericht in 1903. Ze hebben hun eigen slachterij, rokerij en worstmakerij en bieden topkwaliteit vleesproducten. Naast vlees hebben ze ook vleeswaren, barbecuevlees, rollades, cadeaupakketten en meer. De slagerij was te zien in het televisieprogramma 'Geloof en 'n Hoop Liefde' en is gesloten van 11 september tot en met 2 oktober. Hun openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 19:00, op zaterdag zijn ze gesloten. Ze hebben ook speciale aanbiedingen, zoals ossenhaasbiefstuk, spareribs en kipfiletblokjes. Voor vragen kunnen klanten contact opnemen met Slagerij Anema via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Slagerij Anema V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Anema V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Anema V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Anema V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Slagerij Anema V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Anema V.O.F.

Bezoekers bekeken ook