Slaapplaats gezocht

Als de tocht der tochten er komt komen duizenden schaatsers naar Friesland en een groot deel daarvan zoekt een slaapplek. Heeft u een logeerkamer over met één of meerdere bedden, laat dit dan weten op de website elfstedenovernachtingen.

Het is door een Bolswarder bedrijf opgezet met als bedoeling dat dat schaatsers een plekje kunnen vinden om te overnachten. De overnachtingen variëren van luxe woningen met bubbelbad en sauna tot slapen op een luchtbed of bank op loopafstand van de finish op de bonkevaart. Met behulp van de zoekfunctie kunt u o.a. aangeven waar, type accommodatie en voor hoeveel personen u een slaapplaats zoekt

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.