Sinterklaasloop stevent af op record aantal deelnemers

De Lange Afstandlopers organiseert jaarlijks 4 lopen en de Sinterklaasloop is daarvan veruit de populairste loop, vorig jaar stonden er 327 deelnemers aan de start wat toen een recordaantal deelnemers bertekende.

Ook dit jaar wordt er een enorme toeloop aan hardlopers verwacht die op maandag 1 december mee zullen gaan doen aan de 7,5 km lange loop door Bolsward. De start en finish zijn in de nabijheid van de Sporthal van Bolsward. Vanuit daar lopen de deelnemers via de eekwerdlaan, Koopmans Heeresweg en de Twibaksdyk om Bolsward heen. Vervolgens gaan ze via de Harlingerstraat, Stoombootkade, Gasthuissingel, Burgemeester Praamsmalaan en via de Cnossen en Kloosterlaan terug richting de finish bij de sporthal.

Deelnemers kunnen zich vanaf 18 uur inschrijven in Sporthal De Middelzee.

Start is om 19.00 uur
De route

Meer informatie op de website van de LAB

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.