Sinterklaasbingo bij Us Thûs

Donderdag 3 december wordt er een grote sinterklaas bingo bij ontmoetingscentrum Us Thûs  in Bolsward gehouden.
Us Thûs zit aan de Burgemeester Praamsmalaan in Bolsward in het zelfde gebouw als de kledingbank en consultatie bureau.  Ontmoetingscentrum Us Thûs  bestaat zo’n 2 jaar en organiseert verschillende activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Op zondagmiddag is er het lunchcafé,  hier kan men (eenvoudig ) lunchen in huiselijke sfeer.
Op dinsdag middag is er het eetcafé, dan wordt er gekookt door  vrijwilligers wordt er gezellig met zijn allen gegeten. Van af aankomende donderdag gaan Us Thûs ook open op de donderdag avond, dan is er een inloop avond. Onder het genot van een bakje koffie of thee kan er een praatje of een spelletje worden gedaan. Daarnaast wil men 1 x per maand een  leuke activiteit te organiseren.
Voor meer informatie klik hier

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.