Sinterklaas Speelgoedactie Bolsward weer geslaagd!

Ook dit jaar werd er weer opvallend veel bruikbaar en zelfs nieuw speelgoed door mensen uit Bolsward, Makkum en omstreken bij de Sinterklaas Speelgoedactie Bolsward ingeleverd.

Mede door dit vele speelgoed heeft de vaste vrijwilligersgroep weer mooie pakketten kunnen samenstellen.

De Sinterklaas Speelgoedactie Bolsward heeft dit jaar 69 cadeaupakketten samengesteld voor kinderen die door Voedselbank Bolsward bij de Speelgoedactie werden aangemeld.

Medewerkers van de voedselbank hebben ervoor gezorgd dat 1 en 2 december alle cadeaupakketten en traktaties bij de gezinnen terecht kwamen en hebben hierbij vele enthousiaste en ontroerende reacties mogen ontvangen.

De vrijwilligers zijn erg blij met de betrokkenheid en het enthousiasme waarmee mensen uit deze regio elk jaar de actie weer steunen. Zij kijken dan ook in volle tevredenheid terug op een geslaagde actie en zullen zich volgend jaar opnieuw voor de actie inzetten.

Foto: Martin Abbink

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.