Sinterklaas op bezoek in Noord II

Zaterdagmorgen was het dan eindelijk zover, Sinterklaas kwam met zijn Zwarte Piet in Plan Noord II aan.

Wat was het weer spannend voor de kinderen, de ouders en het bestuur. Er werden  uit volle borst sinterklaasliedjes gezongen en om 12.00 uur stapte het hoge bezoek  It Grand Café van It Heechhout binnen. Sinterklaas was blij alle glunderende gezichtjes van de kinderen weer te zien en Piet wilde nog wel een liedje horen.

Folkert begroette Sint en Piet en Janny vertelde dat er vandaag drie nieuwe kindjes bij waren. 3 baby’s die het afgelopen jaar waren geboren. Verder vroeg ze zich af waar de pakjes waren. Piet zei in paniek: ‘vergeten’, maar dat kan toch niet, wat nu? Gelukkig bleek dat Folkert net gehoord had dat Post.NL de pakjes bij een bewoner in It Heechhout had afgeleverd.

Omdat er niemand in de zaal was had hij ze bij een meneer gebracht. Janny vroeg zich af wie dat dan moest zijn, het bleek de heer Wolthuizen te zijn. Gelukkig wist Janny waar hij woonde en ging op pad met een hele stoet van kinderen, ouders en bestuur, op naar 28B. Mijnheer Wolthuizen dacht dat al die pakjes voor hem waren maar Silvan zag de naam van zijn zusje op één van de pakjes staan dus toen snapte mijnheer Wolthuizen ook dat de pakjes voor de kinderen van Noord II waren. De zware doos ging mee naar de zaal en vervolgens mochten alle kinderen bij Sinterklaas en Zwarte Piet komen.

Wat een feest en Sinterklaas weet ook zoveel van de kinderen… Niemand was bang en voor alle kinderen waren pepernoten en leuke cadeautjes. Tegen één uur werden Sinterklaas en Zwarte Piet uitgezwaaid door alle bezoekers van deze mooie morgen. Nu maar hopen dat hij volgend jaar weer terug mag komen in It Grand Café.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.