Sinterklaas op bezoek bij kinderdagverblijf en peuterspeelzaal “De Bron & De Blinker”

Dinsdag ochtend vierden de kinderen van kinderdagverblijf en peuterspeelzaal “De Bron & De Blinker” het Sinterklaas feest.

De kinderen vonden het prachtig! Ze hebben gezongen voor de zwarte pieten, cake versierd, pietengym gedaan en ook nog een kleurplaat gemaakt. Aan het einde was het nog heel even spannend, de pieten waren de kado’s kwijt! Maar de kinderen hebben goed geholpen en uiteindelijk was er voor elk kind een leuk kado!

Mocht u nieuwsgierig zijn het kinderdagverblijf of onze peuterspeelzaal? Loop gerust eens binnen. Het kinderdagverblijf zit in basisschool ” De Blinker”. De peuteropvang zit in basisschool ” De Bron”. Of voor meer informatie mag u altijd bellen naar: 0613512959

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.