Sint Maartenschool: Daar zit muziek in!

 

Dat was het thema van de startviering op de Sint Maartenschool. Maandagochtend hing de schoolvlag in top als welkom voor alle kinderen en hun ouders.

De mooiste dag van het schooljaar omdat we elkaar dan in goede gezondheid weer mogen begroeten en ontmoeten. Dat maakt ons blij!

We wensen ons zelf en elkaar een heel fijn schooljaar: samen genieten, samenwerken, samen plezier hebben, jezelf blijven. En met veel zelfvertrouwen!  Dat is wat we wensen en elkaar en vooral de kinderen gunnen.

Uit alle kelen klonk het schoollied ‘Hoi wat is het reuzefijn, op de Sint Maartenschool te zijn..’ Het orkest van Sint Maarten kwam pas goed op gang bij de emmerdrum. Onder leiding van Jorrit Pruiksma drumden de 457 kinderen van school een prachtige symfonie met de gedachte: ‘Niemand mag ontbreken in ons orkest, iedereen hoort erbij!’

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.