Sint Maarten winnaar schoolkaatsen Bolsward

Op woensdag 6 juni was onder prachtige weersomstandigheden de jaarlijkse kaatspartij voor basisscholen van Bolsward. Er verschenen totaal 15 parturen op ’t Oordje. Er werd sportief gekaatst en met behulp van de ouders als telegrafisten werd het een prachtige kaatsmiddag.

De finale in de winnaarsronde tussen de Sint Maarten en De Blinker werd gewonnen door de Sint Maarten op de stand 5-2 en 6-0 toen Jurre Reitsma de kaats passeerde. Hiermee werd het partuur Jurjen van Dalfsen en Jurre Reitsma de schoolkaatskampioen van Bolsward.

De finale in verliezersronde tussen De Bron 5 en Sint Maarten 5 werd gewonnen door Sint Maarten 5 op de stand 5-4 en 6-6.

Uitslag:

Winnaarsronde:

1e prijs: Sint Maarten; Jurjen van Dalfsen en Jurre Reitsma

2e prijs: OBS De Blinker; Tymen Bijlsma, Mathijs Fontein en Jolle Ouderkerken

3e prijs: Cbs De Bron 1; Silvan Elzinga, Edwin Yska en Remco Yska

3e prijs: Cbs De Bron 3; Inge Blanke, Liset Feenstra en Ylza Wybenga

 

Verliezersronde:

1e prijs: Sint Maarten 5; Lieke Wietske Ettema en Aniek Koopmans

2e prijs: Cbs De Bron 5; Marit Steigenga, Iris Haga en Minke Tjalsma

 

Foto;

v.l.n.r. Jurjen van Dalfsen en Jurre Reitsma

 

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.