Sint Maarten viert feest met Repelsteeltje

 

In een lange traditie speelde het team van Sint Maarten deze dagen weer een musical voor de kinderen van school en hun ouders. Deze keer het sprookje Repelsteeltje met de meesters en de juffen in de hoofdrol!

Toen de school in 1980 het huidige gebouw betrok, kreeg ze de naam de Sint Maartenschool. Het team besloot voor de kinderen te gaan optreden. Dat was toen het toneelstuk ‘Koning Jan wil Renzebenze’. En daarmee was de traditie geboren. Sinds dat jaar speelt het team eens per 2 jaar met Sint Maarten een musical. En met veel plezier!

Dit jaar was Repelsteeltje aan de beurt om op Sint Maarten te verschijnen.

Donderdagavond was de première voor de ouders en andere ‘Vrienden van Sint Maarten’ en vrijdag 11 november volgden 4 voorstellingen voor de kinderen. Een sprookje met een afloopt zoals het hoort, want….ze leefden nog lang en gelukkig!!

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.