Sint Maarten gaat op reis…….

‘Een hele school trok eens op reis. Het zou een lange reis worden, van wel 11 maanden. Op de eerste schooldag stonden alle kinderen klaar. Het zag er kleurrijk uit: een nieuwe tas, glimmende schoenen en allemaal zonnige gezichten!

De kinderen en leerkrachten hadden hun koffers gepakt. Samen met de machinisten probeerden de kinderen en leerkrachten er een heel fijne reis van te maken. Zou het hem lukken?
De koffers waren gevuld met plezier, goede moed, vriendelijkheid, eerlijkheid, inzet, behulpzaamheid, verdraagzaamheid, dankbaarheid en avontuur.
Prachtige bagage voor de reis van een lang schooljaar.’
Dit verhaal stond centraal in de viering van de Sint Maartenschool bij gelegenheid van de start van dit schooljaar. Door de regen deze keer niet op de speelplaats maar in de gymzaal van de school.
Bij alles heb je heel je lichaam nodig en daarom sloten we de viering af met een levendig body-percussie-optreden door alle kinderen.
Met de kinderen, leerkrachten, veel ouders en andere vrienden van Sint Maarten vormde dit een prachtige start van hopelijk weer een fijne reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *