Sing-along met popkoor Allround

Op dinsdag 10 januari houdt popkoor Allround een Sing-along repetitie om 20.00 uur in Ons Gebouw te Bolsward.

Bedoeling van deze open repetitie is om belangstellenden kennis te laten maken met het zingen in een popkoor. Er worden leuke meezingers ingestudeerd. Na een succesvol kerstoptreden gaat het koor in januari weer van start met nieuw repertoire. Een handig instap moment voor nieuwe leden. Het popkoor zou vooral graag een paar mannenstemmen toevoegen aan het koor, maar ook dames zijn natuurlijk welkom.

Popkoor Allround valt onder de muziekschool Bolsward en is onderdeel van Kunstencentrum Atrium. Zangpedagoge Jannie Brandsma is de dirigent. Onder haar enthousiaste pianobegeleidingworden zowel hedendaagse als oudere popnummers ingestudeerd.Het koor zingt 4-stemmig. Plezier in zingen staat voorop, maar natuurlijk wordt er ook flink geoefend om het repertoire zo goed mogelijk te beheersen. Met enige regelmaat worden optredens verzorgd door popkoor Allround, soms door een eigen concert te organiseren of in samenwerking met anderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jetty Minnema (tel. 06-12113047)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.