Silvio Teunissen gehuldigd voor buitengewone prestatie

Ultraloper Silvio Teunissen is vrijdagavond gehuldigd door het bestuur en de leden van de Lange Afstandlopers Bolsward.

Teunissen liep vorig weekend in Griekenland één van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld, de Spartathlon. Deze hardloopwedstrijd over 246 km voert van Athene naar Sparta. Teunissen deed over de afstand 34 uur en 40 minuten. Hij was de enige Nederlander die dit jaar de tocht uitliep.

Het bestuur van de LAB, Sporthuis A.P. van der Feer, Bolsward Promotions en de Wijnberg  vonden dat Teunissen voor zijn uitzonderlijke prestatie in het zonnetje gezet moest worden en dat gebeurde dus vrijdagavond tijdens de muzikale Bollekoopavond.

Naast alle lofprijzingen ontving Teunissen een extra grote krans, een fles champagne en waardecheques te besteden bij de Bolswarder ondernemers. Daarnaast kreeg zijn vrouw ook een groot bos bloemen aangeboden

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.