Showband Hollandia zet deuren open tijdens Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen.

Showband Hollandia zet ook de deuren open en wel op maandag 18 september van 19.00-21.00 uur. Het perfecte moment om eens te zien waar wij allemaal mee bezig zijn! Zo gaan we beginnen aan een nieuw straat repertoire en zetten we de eerst formaties van onze zomer show weer neer.
Lijkt het je leuk om dit eens van dichtbij te bekijken? Heb je altijd al eens een melodisch instrument willen bespelen? Zou je graag tussen de heren (en vrouw) van het slagwerk willen staan? Kom dan gezellig langs op de maandag avond, de instructeurs en leden staan voor je klaar.

Ook bij de jeugd ben je van harte welkom om eens binnen te kijken. De jeugdband begint op 13 september weer met hun lessen. Op de woensdagavond van 19.00-20.00uur ben je van harte welkom.
Samen met de jeugd van Euphonia Wommels repeteren wij samen nieuwe nummers in voor straat en show optredens.
Dus ben je tussen de 8 – 14 jaar oud en lijkt het je leuk om met een toffe groep, gave nummers te spelen. Kom dan langs!

Meer info over Showband Hollandia is te vinden op www.showband-hollandia.nl.
[pr0_ad_display_adzone id=”11964″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.