Serious Walkers onderweg naar Apeldoorn

Met een cheque van ruim 4000,- euro op zak zijn de wandelaars van de actie groep Serious Walking vanmorgen vertrokken voor hun Serious Request actie.

Het geld hebben ze gekregen door onder andere appelbeignets te verkopen en mensen konden bieden op veilingitems. Zo kon er op verschillende voetbalshirts geboden worden met handtekeningen, de keepershandschoenen van Loes Geurst en kon er op een huiskamerconcert geboden worden van The Beatles sessions en Jackal Jack.

De lopers proberen onderweg nog meer geld bij elkaar te krijgen om een nog hoger bedrag bij elkaar te krijgen. Ze verwachten morgenmiddag aan te komen bij het Glazen Huis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.