Serious Request fietsers nemen €3250,- mee naar Breda

BOLSWARD – Met een geweldig mooi geldbedrag zijn zondagmiddag Johan de Jong, Ilse de Jong, Cor Bekema, Evelien Jager, Tom de Bruijn en Wilfred de Bruijn vertrokken richting het Glazen Huis in Breda.  

En dat is een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Dat dit bedrag verdubbeld is, is mede te danken aan de veilingitems die de groep dit jaar in de strijd gooide. Zo konmen bieden op een huiskamerconcert van Deadline en het finaleshirt van het WK voetbal van Loes Geurts. Het shirt leverde €333,- op en het huiskamerconcert €1000,- . Osinga en de Jong uit Makkum was de winnende bieder. Maar nadat de veiling gesloten was bleek dat een tweede deelnemer aan de veiling dit bedrag verdubbelde zodat ook hij aanwezig kon zijn bij het concert en er dus €2000,- voor het concert op tafel kwam. Wij van TV Bolsward zullen het concert verslaan en doen uiteraard mee in de actie zodat het eindbedrag op €2050,- komt

De komende 20 uur zullen ze onderweg zijn op de tandems waarmee ze in estafetteverband  richting Breda zullen fietsen.

Foto: Yme Gietema Bolswards Nieuwsblad.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.