Sequens en Joop Obama openen de 30ste editie van het Aaipop festival

Nijland – Door het winnen van de tiende editie van Aaipop der op út heeft de band Sequens een plekje weten te bemachtigen op het jaarlijkse Aaipopfestival in Nijland.

Sequens wist door prachtige Friese teksten de jury en het publiek duidelijk te maken dat zij een plekje verdienden in de line-up van het festival. Op Paasmaandag 17 april 2017 zullen zij dan ook een volledige set neerzetten op het grootste Friestalige festival.

Naast Sequens ontdekte de jury van Aaipop der op út, troubadour Bruno, Henk Wetting (bassist van onder andere de bands Sebeare en Xigatze) en Pieter de Boer (bestuurslid Aaipop), nog een aanstormend talent. Deze jonge troubadour wist tijdens het evenement de jury en het publiek te verassen met mooie en grappige liedjes. Joop Obama ontving de aanmoedigingprijs en zal vooraf aan de set van Sequens het publiek opwarmen met zijn humorvolle teksten.

De Sequens en Joop Obama maken de line-up van het Aaipop festival compleet. Bands en artiesten die aanwezig zullen zijn op de 30ste editie worden via de Facebooksite van Stifitng Aaipop bekend gemaakt. De Hûnekop, Mosken, Xigatze, Sietze Haima, Jacob Laverman en Douwe Dijkstra zijn al genoemd en de volgende acht acts worden aankomende weken bekend gemaakt. Naast deze acts zullen de bekende radiopresentatoren van Omrop Fryslân; Gurbe Douwstra en Willem de Vries (Wâldpyk) de presentatie van het festival op zich nemen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.