September houdt open huis op 11 en 18 november

Het nieuwe woonhuis  van September in Witmarsum opent op 11 en 18 november aanstaande haar deuren. Op deze dagen kunnen nieuwe bewoners en andere geïnteresseerden voor de eerste keer dit nieuwe woonhuis bezoeken.

Tussen 16.00 en 17.30 zijn de deuren aan de Arumerweg 53 te Witmarsum geopend en bent u van harte welkom.

‘Liefde, aandacht, betrokkenheid zijn de waarden waarop we bouwen’

Wonen in September is uitgegroeid tot een toonaangevende zorgverlener aan mensen met geheugenproblemen. In September-huizen staat de bewoner centraal. Liefde, aandacht en betrokkenheid zijn de drie kernwaarden waar we onze zorg op bouwen. Dat betekent automatisch kiezen voor kleinschaligheid. Zodat we niet naar minuten hoeven te kijken, maar alle aandacht kunnen geven aan degene die het toekomt.

 

De aanpak van Wonen bij September voorziet in een snel groeiende behoefte. De groep mensen met geheugenproblemen (dementie) neemt jaarlijks toe met 30.000 personen. Tegelijkertijd verlangen mensen (cliënten en directe familie) steeds nadrukkelijker zorg die aansluit op hun wensen in plaats van die van de zorginstelling.

 

‘Beperken overhead maakt persoonlijke zorg weer betaalbaar’

 

Door hier consequent invulling aan te geven neemt voor bewoners van September-huizen de kwaliteit van leven zienderogen toe. Wat wij aanbieden sluit als vanzelf aan op persoonlijke behoeften. Bij ons kan een bewoner Sticky Fingers van de Rolling Stones luisteren, omdat wij weten dat dat zijn lievelingsmuziek is. Juist deze kleine dingen houden mensen vitaal. En voor de familie valt vaak een last van de schouders.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in September Witmarsum BV,  kom dan op 11 of 18 november  langs in onze nieuwe vestiging aan de Arumerweg 53 te Witmarsum. Wilt u meer weten over de woonhuizen van September? Neem dan gerust een kijkje  op onze website (www.wonenbijseptember.nl) of via Caroline Krol, leidinggevende September Witmarsum via caroline@wonenbijseptember.nl of via 06 44 857 920

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.