Senioren Info-punt in De Beurs

Vanaf 2015 gaan er allerlei zaken veranderen, met name op het gebied van zorg. Doel van de regering is om ouderen zo lang mogelijk thuis te laten wonen en daarbij meer ondersteuning te vragen van de kinderen, buren of andere mantelzorgers. Het Senioren Info-punt helpt wanneer mensen daarbij ondersteuning nodig hebben.

Vanaf 15 december 2014 start in ‘De Beurs’ te Bolsward het Senioren Info-punt waar ouderen of mantelzorgers uit Bolsward en omgeving terecht kunnen voor advies over wonen, zorg en welzijn.
“Ouder worden brengt soms heel wat vragen met zich mee”, zegt zorgconsulente Nelleke de Jong. “Zeker in deze tijd waarin het recht op een voorziening steeds meer naar de achtergrond verdwijnt en we met elkaar goed moeten onderzoeken wat iemand nodig heeft en hoe we dat met z’n allen regelen. Het gaat hierbij om allerlei vragen rondom invulling van vrije tijd, huisvesting en (thuis)zorg. Verder organiseert het Info-punt interessante thema-middagen, zoals: tips over hoe verkoop ik mijn huis (met medewerking van een makelaar), alles over geldzaken (met medewerking van een financieel adviseur), of alles over voeding (met medewerking van een diëtiste). Met het Senioren Info-punt in het centrum van Bolsward wil Zorggroep Tellens extra service bieden aan senioren en hun mantelzorgers.”

Senioren Info-punt Bolsward:

Iedere dag geopend van 9.00 tot 15.30 uur.
Ook op zaterdag, van 10.00 tot 14.00 uur.
De Beurs is te bereiken via de ingang Primera aan de Appelmarkt en/of via Etos aan de Nieuwmarkt te Bolsward.
Telefoon: 0515 – 570 891

Meer informatie
Mocht u niet in staat zijn om het Info-punt te bezoeken, dan kunt u een afspraak maken bij u thuis.
In dat geval of voor andere vragen op gebied van zorg of diensten kunt u tijdens kantooruren bellen met de zorgconsulenten van Zorggroep Tellens. Zij helpen u graag verder. Telefoon: 0515 – 570 891 of email: zorgconsulent@zorggroeptellens.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.