Scouts brengen Huylckenstein in westernsfeer

BOLSWARD – Bewoners van Huylckenstein in Bolsward genoten zaterdag van een Westernmiddag, waaraan ruim dertig Scouts van Jambowa in Bolsward meewerkten.

 

In de voorbereidingen maakten de Scouts westernspellen, een prachtige saloon en Ranch borden. Om half 3 werd de vlag van de Scouting gehesen en werd de middag officieel voor geopend verklaard!

In de Patio zorgde Hans Schoevers alias Nije Fries voor westernmuziek en stonden western spellen klaar, zoals; bierpul schuiven, pijlboog schieten(met plakpijlen…), blikgooien, cowboyhoed werpen en hoefijzer werpen. Verder was er spijkerslaan en werden marshmellows geroosterd boven een vuurkorf. ook hadden de Scouts een grote bakplaat mee om een broodje hamburger voor iedereen te bakken. En voor nog meer westernsfeer was er ook nog een paard, wat door zeer veel bewoners die vroeger ook met paarden werkten zeer werd gewaardeerd

De middag was een initiatief van de Activiteiten Begeleiding van Huylckenstein. Het was de eerste keer dat de Scouts meewerkten aan een activiteit. Volgens Huylkenstein is de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar.

foto album


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *