Schutterij Jong-Talentenprijs 2017 zoekt Bolswarder talent

Er wordt dit jaar voor de tweede keer een prijs uitgereikt aan een jong muzikaal talent uit Bolsward. Ben jij niet ouder dan 35 jaar en actief in de muziek dan kom je hiervoor in aanmerking. Je kunt nog beginnend zijn, studerend of al op het podium staan.

We zijn op zoek naar muzikale talenten van verschillende pluimage, klassiek, pop, jazz of een andere stijl zijn welkom zich aan te melden.

We reiken een prijs uit van 500 euro. Jij kunt die gaan besteden aan iets waardoor jouw talent nog verder zal kunnen ontwikkelen. Je kunt hierbij denken aan heel veel verschillende dingen, masterclass die je wilt volgen, sparen voor beter instrument, bezoek aan je idool etc.

Ook een band of ensemble met ambitie kan meedoen.

Stuur jouw motivatie om in aanmerking te komen voor deze prijs naar dit mailadres

Geef duidelijk aan waarom jij de Jong-Talentenprijs 2017 verdient en hoe je het geld wilt besteden.

DOE DIT VÓÓR 14 OKTOBER 2017.

Daarna gaat een commissie zich over de aanmeldingen buigen en wordt in november de prijs uitgereikt.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.