Schoolfeest op Sint Maarten met FRETS

Vrijdag vierde de Sint Maartenschool haar schoolfeest met een vreugdevuur op het schoolplein als aftrap van de feestdag.Daarna was het feest met FRETS!

De 3 mannen van FRETS verzorgden donderdag voor alle groepen een workshop waarna op vrijdag de rode loper werd uitgerold voor de Talentenshow in de gymzaal.

‘We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren’ is de missie van Sint Maarten. En die sluit naadloos aan bij de talentenshow van FRETS: Iedereen heeft talenten!

FRETS liet de kinderen stralen en de ster zijn terwijl ze zelf dankbaar op de achtergrond hun spelshow verzorgden. Wat een theater: een spelshow, een presentatie en een voorstelling in een! De ouders en andere vrienden van Sint Maarten waren getuige van 4 prachtige voorstellingen.

Het was een sfeervolle feestdag waar we ‘Hoi wat is het reuzefijn..’ samen weer mochten zingen en ervaren!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.